Dansk Firmaidræt 

Dyrk sammenholdet og få pulsen op hos Dansk Firmaidræt

Mød Dansk Firmaidræt

Her på siden kan du læse om Dansk Firmaidræts aktiviteter på standen til Gamebox Festival 2024. Vi glæder os til at se, hvad de finder på til 2025.

Til Gamebox Festival 2024 kunne man dyste i 5 discipliner, som Dansk Firmaidræts nye ambassadør for Kollega-Ligaen - esportsstjernen Rasmus ”HooXi” Pallisgaard Nielsen, har været igennem. Til dagligt indtager HooXi rollen som in-game leader (kaptajn) på Counter-Strike 2-storholdet G2, som kom på en flot 3.-4. plads i Major Copenhagen.

Kollega-Ligaen er en landsdækkende CS2-turnering, hvor arbejdspladser mødes i online opgør hver uge fra september til juni.

Kontorstoleræs - Kom hurtigst igennem banen uden at rejse dig fra kontorstolen.

Terningetårn - Byg det højeste tårn af Firmaidræt Esports aktivitetsterninger.

Speed puslespils build - Saml puslespil med CS2 motiv på tid .

Lyskegler (reaktionsspil) - Sluk flest lys hurtigst.

Bordtennisboldsjonglering - Ram bolden flest gange med battet.

Foto: Christine Luca, BWM Profiling

Mød Rasmus ”HooXi” Pallisgaard Nielsen til Gamebox Festival

Tæl Skridt Banko

Gå på jagt efter tallene på bankopladen rundt omkring på Gamebox Festival. Tag billeder med dig selv og tallene. Får du krydset alle tallene af, kan du indlevere din plade og få en lille præmie - samtidig er du også med i lodtrækning om en hemmelig præmie.

Om Dansk Firmaidræt

Hvert år bevæger Dansk Firmaidræt mere end en halv million mennesker. Det er blandt andet gennem esport, men er i høj grad gennem idræt og fysisk aktivitet. Alle har brug for en pause fra skærmen på et tidspunkt, og derfor står Dansk Firmaidræt klar med forskellige fysiske aktiviteter til Gamebox Festival 2024.

Dansk Firmaidræt markerer sit tredje år på Gamebox Festival med et samarbejde med Gecko Gaming
Gecko Gaming arbejder for at skabe en ny og mere inkluderende esportskultur. Via deres inkluderende fællesskab, vil de skabe et stærkt fundament for den næste generation af gamere. Deres ønske er at hjælpe spillere med at nå deres mål og ambitioner inden for esport men i lige så høj grad at hjælpe til dem, der har svært ved at forlade deres hjem og være sociale.

Gecko Gaming bidrager ikke kun til et trygt og stærkt online fællesskab. De afholder og deltager nemlig også i events, hvor de som frivillige dels styrker eget fællesskab og bidrager for at skabe en bedre oplevelse for andre. Til Gamebox Festival 2024 stillede Gecko Gaming med 30 frivillige – bestående af både teamet bag Gecko Gaming og medlemmer fra deres fællesskab – som bl.a. stod for aktiviteterne på Dansk Firmaidræts stand.

Dansk Firmaidræt: Brug kompetencer fra esport

Dansk Firmaidræt: Brug viden og skills fra esport

Supporting partner Gamebox: Dansk Firmaidræt (esport)

Er du i tvivl om noget?

Fandt du ikke den info du skulle bruge, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med alle spørgsmål - store som små.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Få besked om billetsalgsstart. Modtag sneak peaks på, hvad du kan opleve på næste Gamebox Festival.

Følg med

keyboard_arrow_up