DIF - esport 

Mød forskellige af DIF's specialforbund på Gamebox Festival

Test dig selv i sjove aktiviteter

Her på siden kan du læse om DIF's specialforbunds aktiviteter på standen til Gamebox Festival 2024. Vi glæder os til at se, hvad DIF finder på til 2025.

Danmarks Idrætsforbund: DIF er fortsat supporting partner på Gamebox Festival. DIF er opmærksomme på den stigende interesse for gaming, esport og de digitale fællesskaber, som kan opstå i disse relationer. DIF ønsker at styrke mulighederne for koblingen mellem esport, idræt og bevægelse. I relation til esport har DIF to fokusområder:

  1. Sportsspil
  2. Sunde rammer og fællesskaber

Til Gamebox Festival 2024 kunne du møde Dansk Svæveflyver Union og Dansk Skytte Union. Se mere om deres aktiviteter længere nede på siden.

Gamebox Festival programmet for DIF's specialforbund TBA

Programmet annonceres, når Gamebox Festival er tættere på.

Dansk Svæveflyver Union til Gamebox Festival 2024

Kom og "få luft under vingerne" i flyvesimulatoren hos Dansk Svæveflyver Union. Der er også mulighed for at se et af de flotte svævefly.

Kom forbi Dansk Svæveflyver Unions aktivitetsområde

Dansk Skytte Union og ShootAthlon på Gamebox Festival 2024

En ny aktiv skydesport med laservåben, forhindringsbaner, tempo, teknik og fokus blev vist frem på Gamebox Festival. Du kunne teste dig selv af og/eller konkurrere med kammerater om af være bedst og hurtigst i ShootAthlon arenaen, som var stillet op af Dansk Skytte Union (Skydesport Danmark) som en del af DIF's område på festivalen.

ShootAthlon er en ny sport under udvikling af Dansk Skytte Union, hvor der både skydes med laserrifler - og pistoler på elektroniske mål samtidig med, at man skal gennemføre en forhindringsbane. Den nye sport skal være med til udvikle og vise skydesporten frem. Samtidig med at ShootAthlon forhåbentlig vil skabe nye talenter med interesse for skydesportens mange discipliner. Herunder også den olympiske sportsskydning, hvor Danmark er helt med fremme i verdenseliten.

DIF esport har fokus på sportsspil

DIF esport kombinerer gaming og bevægelse til Gamebox

DIF kombinerer esport, gaming og bevægelse til Gamebox

Kombiner dine skills inden for esport med bevægelse hos DIF

Er du i tvivl om noget?

Fandt du ikke den info du skulle bruge, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med alle spørgsmål - store som små.

Kontakt os

keyboard_arrow_up