Forældreinfo

  Har du et barn, der er glad for at game og som gerne vil med til Gamebox Festival? Men selv har du brug for at blive klogere på gamingverdenen og kulturen?

  Så læs videre, for denne side er til dig.

  Siden opdateres løbende.

   Hvad er Gamebox Festival

   Gamebox Festival er et stort gamingevent, som samler gaminginteresserede i alle aldre. Vi fylder 30.000 m2 i MCH Messecenter Herning med alt inden for gaming. Fx computerspil, konsolspil, gamingudstyr, streamere, fankultur og meget mere. 

   Hvad kan man opleve

   Til Gamebox Festival kan man have det sjovt sammen med sine venner og sin familie. Man kan også møde andre, som deler ens interesse for gaming og derigennem danne nye venskaber. Der er også rig mulighed for at tilegne sig ny viden om gaming og gamingverdenen. Både som gamer og som forældre til en gamer. 

   Til Gamebox Festival er der forskellige områder med aktiviteter. Ét af dem er LAN, hvor man medbringer sin egen computer til at spille på hele eventet igennem. Battlebox byder bl.a. på showkampe og turneringer. I Playbox er der masser af sjove, sociale aktiviteter, som man kan deltage i. I Unbox kan producenter introducerer nyheder. I Fanzone kan man bl.a. møde stjernespillere, streamere og forskellige brands. Det er også her, man kan købe fx gamingudstyr og merchandise. Talks byder på forskellige foredrag, hvor man som tilskuer kan blive klogere på en verden af gaming. 

    Hvordan deltager jeg med mit barn

    Har du et barn, der gerne vil til Gamebox Festival, er der forskellige muligheder for, hvordan du som forælder kan være med.

     Eksempel 1

     Dit barn ønsker ikke at deltage til LAN, men I vil gerne opleve Gamebox Festival sammen. 
     Løsning: Køb en dagsbillet eller en partout billet til jer hver. Så kan I gå på opdagelse til eventet sammen i den almindelige åbningstid. 

      Eksempel 2

      Dit barn ønsker at deltage til LAN. Du vil gerne opleve Gamebox Festival sammen med dit barn men ikke selv deltage i LAN.
      Løsning: Køb en dagsbillet eller en partout billet til dig selv og en LAN-billet til dit barn. Så kan I gå på opdagelse til eventet sammen i den almindelige åbningstid. (Dette forudsætter, at dit barn kan tage vare på sig selv uden en forælder)

       Eksempel 3

       Dit barn ønsker at deltage til LAN alene og uden din deltagelse.
       Løsning: Køb en LAN-billet til dit barn. Der er mulighed for, at du som forælder kan komme ind i LAN-området og hjælpe dit barn med at stille computeren op og ligeledes pakke sammen. Dette forudsætter, at dit barn kan tage vare på sig selv, når barnet er alene.

        Aldersgrænse:
        Alle er velkomne til Gamebox Festival. Dog har vi en forventning om, at man som deltager kan tage vare på dig selv eller følges med en, der kan. Fx en forælder eller en ældre søskende. Dette gælder både inde til LAN og de andre områder til Gamebox Festival. 

        Forplejning:
        Der vil være forskellige madboder på Gamebox Festival. Som LAN-deltager bliver der også mulighed for at tilkøbe forplejning i form af morgenmad og et aftensmåltid.

        Overnatning:
        Det er kun muligt at overnatte på Gamebox Festival, hvis man har købt en LAN-billet. De andre områder lukker ned for natten kl. 22.00. Soveplads er inkluderet i alle typer af LAN-billetter. 

          

         Er du stadig i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte os på info@gameboxfestival.dk eller tlf. 9926 9926.

          keyboard_arrow_up