Burst eSport

   Deltag i Burst Cup, mød et par af verdens bedste simracers, et udpluk af vores partnere og Danmarks største simstreamer, der afholder publikumskonkurrence.
   Du kan også se vores velgørenhedsSIMrace og selv give et bidrag!

   Syv simrigs fra RacingRoom står klar hos Burst Esport, hvor du kan få lov til at mærke suset, når farten er i top og den mindste uopmærksomhed vil resultere i et crash. Børn kan også prøve en simrig junior.

   Du kan også hænge ud med nogle af verdens bedste simracers og udfordre dem på dine yndlingsbaner.
   Burst Esports Michi Hoyer og Jesper Pedersen vil være der i løbet af weekenden. Mon du kan køre fra dem?

   Selv små justeringer kan gøre en forskel, når der kæmpes om podiepladser forrest i feltet. 

   Læs mere om Burst Esport og kørerne her.

   Følg med på Burst Esports Facebook her.

   Danish Sim Razers

   Danish Sim Razers er til stede for at svare på spørgsmål omkring breddens community, og hvordan du selv kommer i gang med simrace, hvis du kan lide at træde hårdt på speederen.

   Tjek deres community ud her.

   Den største danske simstreamer

   Danmarks største simstreamer, H3roDK (David Helth), streamer løbende og inviterer alle besøgende til at sætte den bedste omgangstid i en simrig. Kom og få en snak om simracing, udstyr eller bare kom og hils på! Der er præmier på højkant og giveaways hele weekenden. 

   Hvad skal der til for blive på toppen?!
   Mød Clutch Cognition som er eksperter i præstationsoptimering gennem ernæring og partner til Burst Esport. De vil fortælle dig om, hvordan du kan bruge ernæring som et værktøj til at blive en bedre racerkører, gamer eller blot mere produktiv, når du sidder bag skærmen. På den sunde måde vel at mærke. Og det er IKKE ved at drikke energidrikke!

   ”Efter et voldsomt uheld i 2007, hjalp Kenneth mig tilbage på rekordtid.”
   Tom Kristensen, Tidligere racerkører

   Mød Kenneth Collins, der er partner til Burst Esport, og hør om hans unikke Body Correction-behandling, der tager udgangspunkt i kroppens signaler til hjernen gennem sensorerne i muskelsenerne - samspillet mellem hjerne og krop og hvordan, man kan styre det. 

   Behandlingerne suppleres med simple øvelser til lindring eller forebyggelse af skader og smerter eller hvordan stressniveauet kan nedbringes effektivt.

   Heldigvis kan Kenneth Collins også behandle online, så Burst Esports kørere kan få gavn af hans kunnen, selvom de er bosiddende i forskellige lande.

   Burst Cup

   PRÆMIEPULJE på mere end 10.000 kr. 

   SIMRACERE, kom og sæt din bedste tid hos Burst Esport i en simrig fra RacingRoom. Måske bliver det dig, der kommer i finalen og skal køre om fede præmier.

   HVORDAN: Der kan sættes tider fredag og lørdag. Finalen køres søndag. Skriv navn og tlf. til Fanny Posselt, fp@burst.dk for at komme på listen, så du er sikker på en plads i qual. Det er efter først til mølle-princippet.

   GDPR: Vi sletter dit navn, email og tlf. senest 14 dage efter GAMEBOX og videregiver ikke dine oplysninger.

   HVORNÅR:. Fredag kl. 20.00 og kl. 2100. Lørdag kl. 11.00, 13.00, 15.00, 17.00. Søndag finale kl. 14.00. Der er plads til 7 simracere per gang. Ændringer kan forekomme og så får du besked.

   KRAV. Der skal være minimum 20 tilmeldte til qual for at finalen køres. Du afholder selv udgiften til GAMEBOX. Du kan deltage i finalen til GAMEBOX søndag 24. april kl. 14.00.

   Se præmier og følg med her

   VelgørenhedsSIMrace

   Verdens mest berejste Pølsevogn afholder for første gang Cool Simrace, der er et velgørenhedsSIMrace. Kendisser og erhvervspersoner kører simrace på scenen for at samle penge ind fredag kl. 18-19 og søndag kl. 11-13.

   Imens og indtil kl. 20 mødes alle ved Verdens mest berejste Pølsevogn til sprøde hotdogs, hygge og en sniksnak. Her kan du som besøgende få en hotdog i bytte for et minimumsbidrag på kr. 25 til indsamlingen.

   Martin Jørgensen, der har været med omkring Verdens mest berejste Pølsevogn siden start i 2003, deltager og Sparta Logistics giver omgangskroner. Derudover kører Bursts Jesper Pedersen og Danmarks største simstreamer David Helth. Og mon ikke Martin hopper bag disken og langer hottere ud.

   Læs mere om verdens mest berejste pølsevogn her

     For at se denne video skal alle cookies være tilladte
     keyboard_arrow_up