DGI x Herning Esport

   Afprøv udfordrende og sjove aktiviteter for børn og forældre!

   Til Gamebox Festival kommer DGI i samarbejde med Herning Esport med deres eget aktivitetsområde. 
   Her vil der være aktiviteter for børn og forældre, som kan dyste mod hinanden. 

   Dette er med til at give et godt sammenhold mellem børn og forældre, og det gør det også nemmere for forældrene at leve sig ind i den verden, som deres barn bruger så mange timer på.

   Ved DGI x Herning Esports stand kan du bl.a. prøve kræfter med Skill Track fra Jabii, som er en øvelsesbane, der skal gennemføres så hurtigt som muligt. Derudover kan du også spille Minecraft, CS:GO og Fortnite.

   DGI er også at finde på Talks-scenen, hvor de har et segment, der hedder "Forældreskolen". Her kommer forældre og børn til at give oplæg om, hvad de har fået ud af at involvere sig i esport. Det kan du læse mere om her

   "Basistræner 0-kursus" med DGI

   Tilmeld dig kurset "Basistræner 0" ved Gamebox Festival og bliv klædt på inden for esportens og foreningslivets fantastiske rammer.

   Du bliver introduceret til gaming, esport og foreningslivet og vil få et grundlæggende kursus i esports kultur, træning og etiske rammer.

   Hvis du får blod på tanden, vil "Basistræner 0" også være adgangsgivende til at kunne deltage på "Basistræner 1", der er en del af DGI og Esport Danmarks Basistræneruddannelse inden for esport.

   Læs mere om kurset, se programmet og tilmeld dig her.

    keyboard_arrow_up