Nintendo

   Udforsk eventyrene med Mario, den energiske helt fra Mushroom Kingdom! Uanset om du er helt ny til Mario, ikke har spillet et Mario-spil siden 80'erne eller om du kender Mario godt, så er der noget for dig, når Nintendo besøger Gamebox Festival i Herning!

   Spil forskellige Super Mario-titler som Super Mario Odyssey, Super Mario 3D World + Bowser's Fury, New Super Mario Bros. U Deluxe eller Super Mario Maker 2, og udforsk en verden af Mario-sjov sammen med familie og venner! Derudover vil der også være andre titler til rådighed på festivalen! Sving, spark og kæmp dig vej til sejr i Nintendo Switch Sports, kør i mål på nogle af de nye baner i Mario Kart 8 Deluxe eller oplev et episk eventyr i Hyrule i The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, hvor det er din opgave at skabe eventyret i en verden, der er drevet af din fantasi.

   The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
   I The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vælger du selv, hvilken vej du tager gennem Hyrules vidtstrakte landskaber og de mystiske øer, der svæver blandt himmelens skyer. Kan du tæmme kraften i Links nye evner til at bekæmpe de ondsindede kræfter, der truer kongeriget?

   Nintendo Switch Sports
   Deltag i seks forskellige sportsgrene ved at bevæge dig! Spil fodbold, volleyball, bowling, tennis, badminton eller chambara (sværdkamp) med intuitiv bevægelseskontrol, der gør det nemt for alle at spille. Bevægelseskontrollen vil hjælpe dig med at være aktiv, bevæge dig og vil omsætte dine faktiske bevægelser til spillet!

   Mario Kart 8 Deluxe
   Polér skallerne og klargør bananskrællerne! Konkurrér mod dine venner på land, under vand, i luften og endda på vægge og tage for at se, hvem der er den hurtigste på nogle af de mest spektakulære racerbaner nogensinde. 48 ekstra baner udkommer med Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass, prøv nogle af dem på Gamebox Festival i Herning!

   Super Mario 3D World + Bowser's Fury
   Tag med Mario, Luigi, Peach og Toad på en mission for at redde Sprixie Kingdom i Super Mario 3D World + Bowser's Fury på Nintendo Switch! Red Sprixie-prinsessen og hendes følgere alene eller sammen med tre andre spillere i denne forbedrede version af Super Mario 3D World.

   Super Mario Odyssey
   Mario rejser rundt i verden ombord på et luftskib, der er kendt som Odyssey. Han kan oplade sit skib og tage af sted til nye kongeriger ved at samle Power Moons. Hvem ved, hvilke vidunderlige destinationer han vil opdage på sin rejse? Det er et episk eventyr fuld af overraskelser!

   New Super Mario Bros. U
   Klassikeren Super Mario, når som helst og hvor som helst med hvem som helst! Løb, hop og tramp dig vej gennem banerne i traditionel Super Mario-stil!

   Super Mario Maker 2
   Bryd reglerne, og lav de Super Mario-baner, du altid har drømt om, i
   Super Mario Maker 2! Det er nemt at lave dine egne Super Mario-baner, du skal bare vælge og placere ikoniske objekter og fjender, hvor du vil. Vælg mellem mange forskellige temaer og stilarter!

    keyboard_arrow_up