Porsche x ESR

   Er du klar til at teste dine evner på den virtuelle kørebane? 

   Porsche Time Attack 

   Er du hurtigste mand bag rattet af en virtuel Porsche Cayman GT4? Hvis du kan træde på speederen og samtidig holde bilen på banen har du chancen for at vinde de fedeste præmier på Porsche Danmarks stand på Gamebox i Herning. 

   Alle der deltager fredag og lørdag dyster om at ende i en head-to-head tidskørsel konkurrence. Denne konkurrence afvikles på scenen under lørdagens finale i Porsche Esports Carrera Cup Denmark.

   Præmier 

   Vinder af time attack head-to-head     :    High Speed Passager Tur i Porsche Racerbil 

   Nummer to i time attack head-to-head     :    34” Shark Gaming Monitor     

   Vinder af søndagens Time Attack     :     Steelseries Arctic Gaming Headset 

   Præmier sponsoreret af 

   Porsche Danmark, Shark Gaming, Steelseries 

   Race of Herning 

   Lørdag den 23. april klokken 12:00 afvikler Porsche Danmark og ESR et show-løb på Porsche standen i hal M til Gamebox Festival 2022. I løbet dyster racerkørere, streamere og andre kendte danskere.

   Konkurrencen er kun for inviterede deltagere, som i alt danner seks hold efter lodtrækning. Holdene består af AM-kørere og PRO-kørere. AM-kørerne er deltagere, som ikke er bekendt med sim racing eller motorsport generelt. AM kan eksempelvis bestå af kendisser eller streamere, hvor PRO-kørere typisk vil bestå af dygtige sim racere og racerkørere. 

   Holdene får 45 minutters træning, hvorefter der køres kvalifikation på 10 minutter efterfulgt af et løb på 20 minutter. Her skal holdet skifte kører midtvejs i løbet. Konkurrencen afvikles i spillet iRacing på banen Hockenheim National, og bilmodellen bliver en Porsche 718 Cayman GT4 med Fixed Setup.

   Hvis du vil opleve de bedste danske simracers køre mod hinanden, er der mulighed for det til Porsche Carrera Cup. Det kan du læse mere om her

    keyboard_arrow_up