Ungdomsringen x UngHerning

   Rejs i tiden med Ungdomsringen & UngHerning

   Fortiden og nutiden smelter sammen på Ungdomsringen & UngHernings stand på Gamebox Festival.
   Her kan du prøve kræfter med arkademaskiner og de bedste spil fra fortiden, nutidens VR-briller, Just Dance og meget mere!


   Har du lyst til at rejse i tiden og prøve teknologier fra flere generationer?

   Til Gamebox Festival har du mulighed for at rejse tilbage til fortiden, hvor de første videospil kom på mode. Du kan teste dine evner og slå rekorder, når UngHerning medbringer arkademaskiner med de bedste spil fra fortiden!

   Hvis du hellere vil blive i nutiden, så er der også mange muligheder for det. I Ungdomsringen & UngHernings aktivitetsområde har du mulighed for at prøve kræfter med både VR-briller og forskellige PS 5-spil. En FIFA-kamp tager længere tid end et minigame på AirConsole, men begge dele er det muligt at dyste i på standen. Som noget helt nyt i år vil der også være mulighed for at spille Rocket League både digitalt og i en live-udgave!

   Du kan også få pulsen op og afprøve din egen fysik ved at konkurrere med dine venner i reaktionsspillet Slappuk eller give den max gas i Just Dance på storskærm.

   Skulle du have lyst til at springe til fremtiden og blive klogere på kodning og programmering, er dette også muligt. Her er der plads til både nybegyndere og eksperter.

    

    

    

    Herunder kan du se video fra Ungdomsringen & UngHernings stand på Gamebox Festival sidste år og få en forsmag på, hvad du kan glæde dig til.

     For at se denne video skal alle cookies være tilladte
     keyboard_arrow_up