Presse

 

  Er du journalist, fotograf eller på anden vis repræsentant for et medie, der ønsker at dække Gamebox Festival redaktionelt, har du fri entré. Samtidig kan du benytte dig af vores pressecenter, hvor vi tilbyder gode arbejdsforhold og forplejning.

  Anmodning om akkreditering sker via nedenstående link. Godkendelse kan tage op til to hverdage, og du modtager dit personlige pressekort pr. mail.

  Akkreditering

   Nyheder

    

    Pressemeddelelse: Der er sat strøm til Danmarks nye gamingevent

    Denne weekend blev kablerne for første gang koblet til Gamebox Festival, Danmarks nye, store esport- og gamingevent, som samlede tusindvis af gamere, streamere, prospillere, nybegyndere og nysgerrige om alskens gamingaktiviteter og professionelle turneringer i MCH Messecenter Herning.

    Læs hele pressemeddelelsen her.

     Fredag blev dørene for første gang åbnet til Danmarks nye, store esport- og gamingevent, Gamebox Festival, der over tre dage inviterer til en bred vifte af store turneringer og aktiviteter for såvel prospillere, rutinerede gamere som nybegyndere, deres forældre og familier. Førstedagen bød blandt meget andet på direkte duel mellem FCM-stjerne Evander og Astralis-verdenstjerne ”Teca” samt standup med Mark le Fêvre.

     Læs hele pressemeddelsen her

      Prestigefyldte turneringer i blandt andet FIFA, CS:GO og League of Legends udspiller sig på weekendens Gamebox Festival i MCH Messecenter Herning, hvor man også kan møde en række kendte streamere og teste sine evner mod professionelle gamere. Også talks, SimRacing, showkampe, et kæmpe LAN-party og et regulært udstyrsmekka er i vente, når Danmarks nye gamingevent fredag 22. april slår dørene op.

      Læs hele pressemeddelsen her

       Pressemeddelelse: Landets bedste FIFA-spillere dyster på Gamebox Festival

       Alle de største stjerner fra eSuperligaen indfinder sig på Gamebox Festival i MCH Messecenter Herning 22.-24. april, hvor de i computerspillet FIFA kæmper om hæder og ære og muligheden for at donere penge til velgørenhed.

       Læs hele pressemeddelelsen her.

        Pressemeddelelse: Verdens største 1v1-turnering i 'League of Legends' rammer Herning

        Den danske finale ved Red Bull Solo Q, verdens største 1v1-turnering i computerspillet 'League of Legends', udspiller sig på Gamebox Festival i MCH Messecenter Herning. Danmarks største gamingevent, der for første gang løber af stablen 22.-24. april, bliver dermed stedet, hvor landets deltager i den internationale finale skal findes.

        Læs hele pressemeddelelsen her.

         Pressemeddelelse: Gamebox Festival samler flere af landets største gamere og streamere

         En stjerneparade af landets bedste og mest kendte gamere, streamere og cosplayere er på plads, når den spritnye Gamebox Festival udspiller sig i MCH Messecenter Herning i næste måned. På plakaten er blandt meget andet én af verdens bedste Fortnite-spillere, en uhyre populær streamer og et farverigt cosplay-område.

         Læs hele pressemeddelelsen her.

          Pressemeddelelse: Kendte brands går ind i esport og gaming

          Porsche, hummel og IT Relation ser alle store perspektiver i esport og gaming og ønsker at være en del af den eksplosivt voksende scene som partnere på Gamebox Festival 22.-24. april 2022. De skriver sig dermed ind i rækken af kendte partnerbrands på Danmarks største esport- og gamingevent, der blandt andre også tæller Jyske Bank og Elgiganten.

          Læs hele pressemeddelelsen her.

           Pressemeddelelse: Porsche Esports Carrera Cup Denmark afgøres til Danmarks største gamingfestival

           Danmarksmesteren i det officielle danske motorsportsmesterskab, Porsche Esports Carrera Cup Denmark kåres i et TV-transmitteret liveevent til Gamebox Festival i Herning den 23. april.

           Læs hele pressemeddelelsen her.

            Pressemeddelelse: Politisk fokus på Esport: Højaktuel debat fortsætter på Gamebox Festival

            Der skal bygges bro mellem generationer, når det kommer til esport og gaming, som netop nu er på den politiske dagsorden med åben høring onsdag på Christiansborg. De højaktuelle debatter fortsætter til april på Danmarks største esport- og gamingevent, Gamebox Festival, der blandt andet vil uddanne forældre i en for mange ukendt verden.

            Læs hele pressemeddelelsen her.

             Pressemeddelelse: MCH lancerer Danmarks største gamingevent

             Gamebox Festival er navnet på Danmarks nye gamingevent i MCH Messecenter Herning, der byder på alt inden for esport og gaming 22.-24. april 2022. Eventen er skabt i tæt samarbejde med etablerede aktører i gamingbranchen.

             Læs hele pressemeddelelsen her.

              Lancering

              Se eller gense liveudsendelsen med lanceringen af Gamebox Festival og hør udtalelser fra både main og supporting partners. Tak til:

              Rico Corneliussen, Esport Danmark
              Jakob Lund Kristensen, Astralis 
              Martin Schouw, Ungdomsringen
              Mikkel Lykke Kyed, DGI 
              Martin Fritzen, Dansk Firmaidrætsforbund
              Kasper Hvidt, Astralis
              Jørgen Rossen, DIF
              Rune Christiansen, NPH
              Casper Mortensen, Elgiganten
              Helle Constantin Nærø, Jyske Bank
              Benjamin "blameF" Bremer, Astralis

              Promo

              Varm op til Gamebox Festival. Mærk energien helt ud gennem skærmen og få forsmag på områderne, og hvad du kan glæde dig til på Danmarks største gamingevent.

              keyboard_arrow_up