Presse

 

  Er du journalist, fotograf eller på anden vis repræsentant for et medie, der ønsker at dække Gamebox Festival redaktionelt, har du fri entré. Samtidig kan du benytte dig af vores pressecenter, hvor vi tilbyder gode arbejdsforhold og forplejning.

  Anmodning om akkreditering sker via nedenstående link. Godkendelse kan tage op til to hverdage, og du modtager dit personlige pressekort pr. mail.

  Akkreditering

   Nyheder

    

    Pressemeddelelse: Danmarks største gamingfestival vender tilbage

    26.-28. maj 2023 går det igen løs til Danmarks nye esport- og gamingevent Gamebox Festival. Dermed er vejen banet for, at tusindvis af gamere, streamere, prospillere, nybegyndere og nysgerrige atter kan samles om en lang række gamingaktiviteter og professionelle turneringer i MCH Messecenter Herning.

    Læs hele pressemeddelelsen her

     

     Pressemeddelelse: Der er sat strøm til Danmarks nye gamingevent

     Denne weekend blev kablerne for første gang koblet til Gamebox Festival, Danmarks nye, store esport- og gamingevent, som samlede tusindvis af gamere, streamere, prospillere, nybegyndere og nysgerrige om alskens gamingaktiviteter og professionelle turneringer i MCH Messecenter Herning.

     Læs hele pressemeddelelsen her.

      Fredag blev dørene for første gang åbnet til Danmarks nye, store esport- og gamingevent, Gamebox Festival, der over tre dage inviterer til en bred vifte af store turneringer og aktiviteter for såvel prospillere, rutinerede gamere som nybegyndere, deres forældre og familier. Førstedagen bød blandt meget andet på direkte duel mellem FCM-stjerne Evander og Astralis-verdenstjerne ”Teca” samt standup med Mark le Fêvre.

      Læs hele pressemeddelsen her

       Prestigefyldte turneringer i blandt andet FIFA, CS:GO og League of Legends udspiller sig på weekendens Gamebox Festival i MCH Messecenter Herning, hvor man også kan møde en række kendte streamere og teste sine evner mod professionelle gamere. Også talks, SimRacing, showkampe, et kæmpe LAN-party og et regulært udstyrsmekka er i vente, når Danmarks nye gamingevent fredag 22. april slår dørene op.

       Læs hele pressemeddelsen her

        Pressemeddelelse: Landets bedste FIFA-spillere dyster på Gamebox Festival

        Alle de største stjerner fra eSuperligaen indfinder sig på Gamebox Festival i MCH Messecenter Herning 22.-24. april, hvor de i computerspillet FIFA kæmper om hæder og ære og muligheden for at donere penge til velgørenhed.

        Læs hele pressemeddelelsen her.

         Pressemeddelelse: Verdens største 1v1-turnering i 'League of Legends' rammer Herning

         Den danske finale ved Red Bull Solo Q, verdens største 1v1-turnering i computerspillet 'League of Legends', udspiller sig på Gamebox Festival i MCH Messecenter Herning. Danmarks største gamingevent, der for første gang løber af stablen 22.-24. april, bliver dermed stedet, hvor landets deltager i den internationale finale skal findes.

         Læs hele pressemeddelelsen her.

          Pressemeddelelse: Gamebox Festival samler flere af landets største gamere og streamere

          En stjerneparade af landets bedste og mest kendte gamere, streamere og cosplayere er på plads, når den spritnye Gamebox Festival udspiller sig i MCH Messecenter Herning i næste måned. På plakaten er blandt meget andet én af verdens bedste Fortnite-spillere, en uhyre populær streamer og et farverigt cosplay-område.

          Læs hele pressemeddelelsen her.

           Pressemeddelelse: Kendte brands går ind i esport og gaming

           Porsche, hummel og IT Relation ser alle store perspektiver i esport og gaming og ønsker at være en del af den eksplosivt voksende scene som partnere på Gamebox Festival 22.-24. april 2022. De skriver sig dermed ind i rækken af kendte partnerbrands på Danmarks største esport- og gamingevent, der blandt andre også tæller Jyske Bank og Elgiganten.

           Læs hele pressemeddelelsen her.

            Pressemeddelelse: Porsche Esports Carrera Cup Denmark afgøres til Danmarks største gamingfestival

            Danmarksmesteren i det officielle danske motorsportsmesterskab, Porsche Esports Carrera Cup Denmark kåres i et TV-transmitteret liveevent til Gamebox Festival i Herning den 23. april.

            Læs hele pressemeddelelsen her.

             Pressemeddelelse: Politisk fokus på Esport: Højaktuel debat fortsætter på Gamebox Festival

             Der skal bygges bro mellem generationer, når det kommer til esport og gaming, som netop nu er på den politiske dagsorden med åben høring onsdag på Christiansborg. De højaktuelle debatter fortsætter til april på Danmarks største esport- og gamingevent, Gamebox Festival, der blandt andet vil uddanne forældre i en for mange ukendt verden.

             Læs hele pressemeddelelsen her.

              Pressemeddelelse: MCH lancerer Danmarks største gamingevent

              Gamebox Festival er navnet på Danmarks nye gamingevent i MCH Messecenter Herning, der byder på alt inden for esport og gaming 22.-24. april 2022. Eventen er skabt i tæt samarbejde med etablerede aktører i gamingbranchen.

              Læs hele pressemeddelelsen her.

               Lancering

               Se eller gense liveudsendelsen med lanceringen af Gamebox Festival og hør udtalelser fra både main og supporting partners. Tak til:

               Rico Corneliussen, Esport Danmark
               Jakob Lund Kristensen, Astralis 
               Martin Schouw, Ungdomsringen
               Mikkel Lykke Kyed, DGI 
               Martin Fritzen, Dansk Firmaidrætsforbund
               Kasper Hvidt, Astralis
               Jørgen Rossen, DIF
               Rune Christiansen, NPH
               Casper Mortensen, Elgiganten
               Helle Constantin Nærø, Jyske Bank
               Benjamin "blameF" Bremer, Astralis

               For at se denne video skal alle cookies være tilladte

               Promo

               Varm op til Gamebox Festival. Mærk energien helt ud gennem skærmen og få forsmag på områderne, og hvad du kan glæde dig til på Danmarks største gamingevent.

               For at se denne video skal alle cookies være tilladte
               keyboard_arrow_up