Air Control Wing

Kom og oplev Air Control Wing 

Air Control Wing er en myndighed i Flyvevåbnet. Til Gamebox Festival får du mulighed for at træde ind i deres mobile operationsrum og dykke ned i den autentiske atmosfære. Kom og hør mere om, hvordan de sikrer og passer på Danmark og det danske luftrum.

Deres soldater står klar til at dele deres erfaringer og fortælle dig om livet som soldat i Air Control Wing. Tag en snak med dem og få et unikt indblik i deres hverdag! Men det er ikke alt - de vil også fortælle dig om den spændende forbindelse mellem gaming og en karriere i Forsvaret. Så kom og lær, hvordan din passion for gaming kan føre til en karriere med masser af jobmuligheder.

Og hvis du tror, du har hvad der skal til, kan du også udfordre soldaterne i en gaming-duel! Du kan også opleve en håndfuld soldater fra Air Control Wing udfordre Politiet i en showmatch. 

Oplev Air Control Wing til Gamebox Festival

Air Control Wing er på Gamebox Festival

Oplev stemningen
på standen
 

Se glimt fra Air Control Wings deltagelse på Gamebox Festival 2023.

Bliv klogere pår Air Control Wing

Luftrummet over Danmark overvåges døgnet rundt - året rundt, og intet luftfartøj nærmer sig Danmark, uden at Air Control Wing opdager det.

Air Control Wing er luftens grænsevagter, og vi er de første til at opdage og reagere på luftfartøjer, som kommer tæt på dansk luftrum, og som kræver indsættelse af afvisningsberedskabet. Myndigheden er en skarp operativ enhed, der står for overvågningen og kontrollen med luftrummet.

Den operative opgaveløsning er støttet af en supportenhed og logistikenhed, hvor specialiserede teams løser opgaver med alt lige fra sikkerhed og militær træning til vedligeholdelse og optimering.

Lær mere om Flyvevåbnet til Gamebox Festival

Hold dig opdateret

Få besked om billetsalgsstart. Modtag sneak peaks på, hvad du kan opleve på næste Gamebox Festival.

Følg med

keyboard_arrow_up