Gamebox Festival LAN

Pak dit gear og deltag i Gamebox Festival LAN

Giv den gas med nonstop gaming og hygge en hel weekend. Glæd dig til at dyste i mange forskellige turneringer og sociale aktiviteter. Alle er velkomne til LAN-party. Store som små kan blive del af fællesskabet. Med en LAN-billet er du garanteret en masse hygge, god stemning og gaming kombineret med de mange aktiviteter på festivalområdet af Gamebox Festival.

NPH (NetParty Herning) er partner på LAN-området til Gamebox Festival. NPH har stor erfaring med LAN fra deres egne LAN-events. De vil også stå for en masse sjove aktiviteter, så du kan godt begynde at glæde dig.

For at kunne deltage i vores LAN skal du medbringe din egen computer eller konsol, samt de spil, du har tænkt dig at spille. Computeren skal være "velkørende" og kunne sluttes til netværk via kabel. 

Den typiske LAN-plads er ca. 90x75 cm. Til Gamebox Festival kan du i stedet brede dig på ca. 120x80 cm. 

LAN-billetten inkluderer også en soveplads, så der er mulighed for at tage et hvil, hvis trætheden melder sig.

Vi har en forventning om, at du som deltager kan tage vare på dig selv eller følges med en, der kan. Fx en forælder eller ældre søskende.

Partnere på Gamebox Festival LAN:

NPH er partner på Gamebox Festival LAN

Technical Partner på Gamebox Festival LAN:

DLX er Technical Partner på Gamebox Festival LAN

Er du i tvivl om noget?

Fandt du ikke den info du skulle bruge, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med alle spørgsmål - store som små.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Få besked om billetsalgsstart. Modtag sneak peaks på, hvad du kan opleve på næste Gamebox Festival.

Følg med

keyboard_arrow_up