Bliv partner på Gamebox Festival

Gamebox Festival samler alle grene inden for den voksende branche, esport og gaming, til et event i verdensklasse. Sammen med de vigtigste aktører i Danmark skaber vi et univers, hvor gamere i alle aldre og på alle niveauer kan opleve, afprøve, lade sig inspirere og blive blæst bagover. 

Bliv en del af gamingoplevelsen. Bliv en del af Gamebox Festival.
Som partner bliver jeres brand synliggjort på vores platforme samt eksponeret under eventet. 

Kontakt os og få en uforpligtende snak om, hvordan jeres brand kan aktiveres på Gamebox Festival og dermed komme i direkte kontakt med den attraktive målgruppe.

 

Kontakt os

Lars Meedom

Projektleder - salg

phone99 26 99 20

maillme@mch.dk

Lars Meedom

Christian Yde

Projektsælger

phone99 26 99 12

mailchy@mch.dk

Christian Yde

Sabrina Dybdahl Jensen

Projektsælger

phone99 26 99 11

mailsdj@mch.dk

Sabrina Dybdahl Jensen

Bliv ringet op

Job i Transport og Gamebox Festival vinder SPOT:ON

Awardshowet SPOT:ON kårer årets bedste sponsorships og brandaktiveringer i oplevelsesindustrien. MCH og Gamebox Festival blev nomineret med tre forskellige partnere: Elgiganten, Jyske Bank og Job i Transport i kategorien ”Gaming & eSport”.

Vindercasen blev Job i Transport X Gamebox Festival.
Juryen udtaler:

"Vinderen i kategorien Gaming og e-sport er et fantastisk eksempel på, hvordan man som virksomhed eller branche kan komme i dialog med sin målgruppe ved at tænke kreativt – og finde de rette samarbejdspartnere. (...) 
Sammen med Sørby Esport, der blandt andet tager sig af unge, der er faret vild i livet og har brug for at genfinde lysten til at arbejde eller uddanne sig, skabte man på Gamebox Festival et stort aktiveringsområde, der passede lige ned i målgruppens ønsker og behov. (...)
I juryen mener vi, at den gode målgruppeindsigt og den kreative eksekvering er noget, vi alle kan lære af og at denne case derfor bør blive belønnet.
"

Fordele som partner

Få masser af opmærksomhed, når jeres brand aktiveres for de mere end 23.000 besøgende på Gamebox Festival.

Se alle fordele samt fakta her

Få direkte kontakt med en attraktiv målgruppe

På kun tre dage når I ud til en stor kundeskare. I får mulighed for at præsentere hvem I er, hvad I kan og hvad I tilbyder.

Skab en god brand relation

Ved at aktivere jeres brand på en stand under Gamebox Festival, får de mere end 23.000 gæster mulighed for at interagere med brandet og skabe både gode oplevelser men også en positiv tilknytning til jeres brand.

Bliv partner på Gamebox Festival og få ekstra branding over for online gæster

Med vores online markedsføringsværktøj MCH365, får man som partner på Gamebox Festival en unik profileringsmulighed via vores hjemmeside. 

Man tildeles en gratis profil, hvor man kan oprette indhold i massevis med specifikke værktøjer målrettet hertil. Fortæl om jeres planlagte aktiviteter og events. 

Vær synlig over for alle Gamebox Festivals online gæster hele året rundt.

Læs mere om MCH365

Digital branding af Gamebox Festivals partnere

Hvem er med som partner på Gamebox Festival?
Mød nogle af partnerne på 2024-festivalen.

Der er mange gode grunde til at være partner på Gamebox Festival.
Se fem af dem her. 

5 gode grunde til at blive partner

Bliv en del af Gamebox Festival

Tag fat i os for en uforpligtende snak om mulighederne for at blive partner på Gamebox Festival. Vi skræddersyr løsningerne, så de passer til jer og jeres brand. 

Få et tilbud på en stand

Vi har svaret til dit spørgsmål

Er der spørgsmål til standbooking, til selve messen eller har I brug for rådgivning, er I meget velkomne til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe.

Kontakt os

keyboard_arrow_up