DGI Esport

Afprøv udfordrende og sjove aktiviteter for børn og forældre
hos forskellige esportsforeninger på Gamebox Festival.

Dyst med familien i bl.a. Jabii

Hør hvordan det er at gå til esport

Deltag på trænerkursus

Mød DGI's esportsforeninger

Til Gamebox Festival kommer et udsnit af de esportsforeninger som er medlem af DGI, heriblandt Herning Esport og Danish Xbox League med deres eget aktivitetsområde. 
Her vil der være aktiviteter for børn og forældre, som kan dyste mod hinanden. 

Dette er med til at give et godt sammenhold mellem børn og forældre, og det gør det også nemmere for forældrene at leve sig ind i den verden, som deres barn bruger så mange timer på.

Ved esportsforeningernes stand kan du bl.a. spille Minecraft, Counter-Strike og Fortnite. Du kan også udfordre andre til en Jabii-kamp i bokseringen. Og så kan du få en snak med frivillige trænere og ledere om det at gå til esport i en forening.

Dyst mod familie og venner hos DGI Esport

Prøv sjove aktiviteter hos DGI Esport til Gamebox

Få viden om at gå til esport hos DGI

Du kan møde DGI Esport på Gamebox Festival

Deltag i Basistræner 0-kursus med DGI

Tilmeld dig kurset "Basistræner 0" ved Gamebox Festival, og bliv klædt på inden for esportens og foreningslivets fantastiske rammer.

Dette er et solidt startsted for bl.a. forældre og esportsinteresserede, hvor du bliver introduceret til gaming, esport og foreningslivet og vil få et grundlæggende kursus i esports kultur, træning og etiske rammer.

Hvis du får blod på tanden, vil "Basistræner 0" også være adgangsgivende til at kunne deltage på "Basistræner 1", der er en del af DGI og Esport Danmarks Basistræneruddannelse inden for esport.

Mere info om tilmelding, når festivalen kommer tættere på 

DGI gør dig klogere på esport til Gamebox Festival

Oplev Gamebox Festival

Glæd dig til at dykke ned i et hav af spændende og sjove aktiviteter for hele familien. Gå på opdagelse i en verden af gaming.

Køb billet

Er du i tvivl om noget?

Fandt du ikke den info du skulle bruge, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med alle spørgsmål - store som små.

Kontakt os

keyboard_arrow_up