DGI - Esport i foreninger

Dyst med familien i bl.a. Jabii og Street Fighter

Mød forældre, trænere og udøvere fra en forening

Hør hvordan det er at gå til esport

Mød esportsforeninger fra DGI

Her på siden kan du læse om DGI's aktiviteter på standen til Gamebox Festival 2024. Vi glæder os til at se, hvad de finder på til 2025.

Til Gamebox Festival kom 2 forskellige esportsforeninger, som er medlem af DGI, med deres eget aktivitetsområde. Glæd dig til at møde Espergærde Esport og Danish Xbox League. Begge foreninger har fokus på aktiviteter, som børn og forældre kan dyste med og mod hinanden i.

Al erfaring i DGI viser, at det at gå til esport i en forening giver ekstremt mange positive oplevelser til både børn, unge og deres forældre. Det skaber bedre sammenhold, giver forældrene indblik og forståelse for deres børns verden og derigennem bedre rammer, større respekt og forhøjet trivsel både hjemme, i skolen, såvel som ude blandt andre.

Der er nok at udfordr hinanden i for både børn og forældre, unge og gamle, venner og bekendte. Så hvad venter du på? Kom forbi og oplev udfordring, sundhed, bevægelsesglæde og fællesskab hos 2 stærke DGI foreninger. Læs mere om foreningerne herunder.

Dyst mod familie og venner hos DGI Esport

Prøv sjove aktiviteter hos DGI Esport til Gamebox

Espergærde møder talstærkt op!

Næsten hele foreningen er samlet til Gamebox Festival, når den fremadstormende græsrodsforening Espergærde Esport tropper op både med hold til mesterskaberne i Hal K, men også med mulighed for at møde forældre, trænere og esportsudøvere i deres aktivitetsområde i Hal L.

Hos Espergærde Esport kan du nemlig få en uforglemmelig Fortnite-oplevelse! Uanset om du er en erfaren spiller eller nysgerrig nybegynder, er du inviteret til at dykke ned i spændende konkurrencer på topmoderne computere, hvor fede præmier venter på de dygtigste konkurrenter. Mens spændingen udfolder sig, kan du følge med i turneringerne i det hyggelig loungeområde specielt designet til forældre.

Det er en enestående chance for at udforske, hvad esport egentlig indebærer, og få indblik i livet som esportudøver. Espergærdes venlige og kompetente trænere, bestyrelsesmedlemmer og andre forældre står klar til at dele deres erfaringer og svarer gerne på alle dine spørgsmål. Tag familien med og oplev fællesskabet og spændingen ved esport.

Mød en af DGI's esportsforeninger til Gamebox

Xbox, slåskamp og sved på banen

Vidste du, at Danmark har en forening 100% dedikeret til Xbox-konsollen? Danish Xbox League er en forening, som har mange online medlemmer, der mødes flere gange årligt til foreningens LAN-events i Fredericia. Derudover er de aktive både ved at komme ud til events med deres Xbox setup men også med mere fysiske aktiviteter så som Jabii.

Hos Danish Xbox League kan du bl.a. prøve kræfter med forskellige populære Xbox-spiltitler, så som Halo, men også tage del i den digital slåskamp i Street Fighter på storskærm og med speciallavet joystick. Er du mere til den fysiske slåskamp, så er det sikre valg, Jabii. Her bliver du udstyret med en boksearm, som holder slagkraften tilbage når slaget rammer, så du ikke mærker det på samme måde, men stadig får pulsen i været og sved på panden.

Hils på en af DGI's esportsforeninger til Gamebox

Er du i tvivl om noget?

Fandt du ikke den info du skulle bruge, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med alle spørgsmål - store som små.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Få besked om billetsalgsstart. Modtag sneak peaks på, hvad du kan opleve på næste Gamebox Festival.

Følg med

keyboard_arrow_up