FC Centralen

Hal M

Mød FC Centralen til Gamebox Festival

Hos FC Centralen får du mulighed for at teste dine skills, når de afholder to store EAFC-turneringer. Foruden de to hovedturneringer vil der være daglige walk-in turneringer, så alle kan spille EAFC på dagen.

Der vil være Meet 'N' Greet med nogen af landets bedste EAFC spillere, samt mulighed for beat a pro session. 

Så kan du selvfølgelig møde og snakke med ejerne af landets største og bedste EAFC nyhedsside; nemlig eLandsholdstræner Dennis “The GodFather” Nordenbøl og hans makker Niklas “Nbot” Jakobsen.

Mød FC Centralen til Gamebox Festival

Mød FC Centralen til Gamebox Festival 2024

FC Centralen på Gamebox Festival

Turneringer lørdag under Gamebox Festival

FC Centralen afholder to store EAFC-turneringer. Først skal vi finde landets bedste 1v1-spiller, der starter lørdag 10.30, og når vinderen er fundet, er der ingen grund til at gå hjem! Team op med din bedste makker, og deltag i den næste store turnering nemlig i 2v2, der starter lørdag cirka klokken 15.30. Præmier for turneringerne vil blive offentliggjort, når vi kommer tættere på kickoff 🤫

1v1-tilmelding*

2v2-tilmelding*

*Oplysningerne fra tilmeldingerne gives videre til FC Centralen, som afholder turneringerne.

Oplev Gamebox Festival

Glæd dig til at dykke ned i et hav af spændende og sjove aktiviteter for hele familien. Gå på opdagelse i en verden af gaming.

Køb billet

Hold dig opdateret

Få løbende info om, hvad du kan opleve på næste Gamebox Festival. Samtidig deltager du i lodtrækningen om 2x 3-dagsbilletter til Gamebox Festival 2024.

Vind billetter

keyboard_arrow_up