Ungdomsringen & UngHerning

Fortiden og nutiden smelter sammen på Ungdomsringen & UngHernings stand på Gamebox Festival

Kodning og programmering

Just Dance

Arkademaskiner

Rejs i tiden med Ungdomsringen & UngHerning

Til Gamebox Festival har du mulighed for at rejse tilbage til fortiden, hvor de første videospil kom på mode. Du kan teste dine evner og slå rekorder, når UngHerning medbringer arkademaskiner med de bedste spil fra fortiden!

Hvis du hellere vil blive i nutiden, så er der også mange muligheder for det. I Ungdomsringen & UngHernings aktivitetsområde har du mulighed for at prøve kræfter med både VR-briller og forskellige PS5-spil. En FIFA-kamp tager længere tid end et minigame på AirConsole, men begge dele er det muligt at dyste i på standen. Som noget helt nyt var der i 2023 også mulighed for at spille Rocket League både digitalt og i en live-udgave!

Du kan også få pulsen op og afprøve din egen fysik ved at konkurrere med dine venner i reaktionsspillet Slappuk eller give den max gas i Just Dance på storskærm.

Skulle du have lyst til at springe til fremtiden og blive klogere på kodning og programmering, er dette også muligt. Her er der plads til både nybegyndere og eksperter.

Prøv VR hos Ungdomsringen og UngHerning til Gamebox

Prøv sjove aktiviteter hos Ungdomsringen og UngHerning

Dansespil hos Ungdomsringen og UngHerning på Gamebox

Ungdomsringen og UngHerning til Gamebox

Gamebox Festival programmet for UngHerning & Ungdomsringen TBA

Programmet annonceres, når Gamebox Festival er tættere på.

Oplev stemningen
på standen
 

Se glimt fra de mange aktiviteter på Ungdomsringen & UngHernings stand til Gamebox Festival 2022.

Oplev Gamebox Festival

Glæd dig til at dykke ned i et hav af spændende og sjove aktiviteter for hele familien. Gå på opdagelse i en verden af gaming.

Køb billet

Er du i tvivl om noget?

Fandt du ikke den info du skulle bruge, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med alle spørgsmål - store som små.

Kontakt os

keyboard_arrow_up