5 gode grunde til at blive partner på
Gamebox Festival

Der er oceaner af fordele ved at deltage i Danmarks største gamingevent Gamebox Festival.
 Her får du de 5 vigtigste.

Få et tilbud på en stand

 • 1

  Øget synlighed

  Gamebox Festival tiltrækker en unik målgruppe. Som partner får I her en særlig mulighed for at øge jeres synlighed og skabe opmærksomhed omkring jeres brand, jeres produkter eller tjenester.

 • 2

  Direkte interaktion med potentielle kunder

  Som partner får I mulighed for at etablere direkte interaktion med potentielle kunder. Giv dem en særlig brandoplevelse via aktiviteter på jeres stand.

 • 3

  Oplev gamerfællesskabet

  Tag del i gamerfesten til Danmarks største gamingevent, hvor vi kombinerer festivalområde med LAN. Oplev hvordan gaming kan skabe fællesskaber og sammenhold.

 • 4

  Tag pulsen på gamingmiljøet

  Esport og gaming er stort globalt set, og potentialet i dansk esport er enormt. Få et indblik i udviklingen, mød miljøet - græsrod og forening såvel som elite - og udvid jeres netværk.

 • 5

  Få ekstra online branding

  Som partner på Gamebox Festival får I en unik profileringsmulighed med vores online markedsføringsværktøj MCH365. Partnere får en gratis profil, hvor der kan oprettes indhold i massevis, med specifikke værktøjer målrettet til formålet. Fortæl om jeres planlagte aktiviteter og events. 

Bliv partner på Gamebox Festival

Bliv partner på Gamebox og tag del i gamerfesten

Bliv partner på gamingeventet Gamebox Festival

Hvilke fordele oplever andre partnere på Gamebox Festival?

Vi har svaret til dit spørgsmål

Er der spørgsmål til standbooking, til selve messen eller har I brug for rådgivning, er I meget velkomne til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe.

Kontakt os

Bliv en del af Gamebox Festival

Tag fat i os for en uforpligtende snak om mulighederne for at blive partner på Gamebox Festival. Vi skræddersyr løsningerne, så de passer til jer og jeres brand. 

Få et tilbud på en stand

keyboard_arrow_up