Gamebox Festival
Forældreinfo

Test din gamingviden

Hvad er Gamebox Festival?

Gamebox Festival er et stort gamingevent, som samler gaminginteresserede i alle aldre. Vi fylder 30.000 m2 i MCH Messecenter Herning med alt inden for gaming. F.eks. computerspil, konsolspil, gamingudstyr, streamere, fankultur og meget mere. 

Gamebox Festival består af et festivalområde og et LAN. Festivalområdet har følgende åbningstider:

Fredag19. aprilkl. 15.00 - 20.00
Lørdag   20. aprilkl. 10.00 - 20.00
Søndag  21. aprilkl. 10.00 - 18.00


Imens LAN-hallerne er åbne døgnet rundt fra fredag kl. 15 til søndag kl. 18. 

Gamebox Festival udbyder billetter med og uden plads til LAN. 

Dyk ned i aktiviteterne på festivalen 2024

Gamerbarn: Hvad er aldersgrænsen til LAN?

Gamebox: Hvad er aldersgrænsen til LAN?

Hvad er aldersgrænsen til Gamebox Festival LAN?

Aldersgrænse

Alle er velkomne til Gamebox Festival. Dog har vi en forventning om, at man som deltager kan tage vare på sig selv eller følges med en, der kan. F.eks. en forælder eller ældre søskende. Dette gælder især til LAN men også selve festivalområdet til Gamebox Festival.

Forplejning

Der vil være forskellige madboder på Gamebox Festival. Som LAN-deltager er der mulighed for at tilkøbe en forplejningspakke, når man køber billetten til LAN.

Læs mere om LAN-forplejning

Overnatning

Det er kun muligt at overnatte på Gamebox Festival, hvis man har købt en LAN-billet. Her er overnatning i sovesal inkluderet i prisen. Festivalområdet har egne åbningstider og lukker om aftenen. Alternativt kan overnatning bookes via vores gode samarbejdspartner: OrgaNicer.

Hvad kan man opleve til Gamebox Festival?

Til Gamebox Festival kan man have det sjovt sammen med sine venner og sin familie. Man kan også møde andre, som deler ens interesse for gaming og derigennem danne nye venskaber.

Der er også rig mulighed for at tilegne sig ny viden om gaming og gamingverdenen. Både som gamer og som forældre til et gamerbarn. 

Gamebox Festival består dels af et festivalområde med aktiviteter og dels af et LAN. Og hvad er LAN så? LAN står for Local Area Network - et lokalt netværk, hvor flere computere kobles til samme dataforbindelse.
Her medbringer man sin egen computer (eller konsol) til at spille på hele eventet igennem. Dette kaldes også "byoc", som står for "bring your own computer/console".

Læs mere om LAN

Sjove aktiviteter på Main Stage til Gamebox Festival

Hvad er lan? Hvad er aldersgrænsen til lan? Gamerbarn

Hvordan deltager jeg med mit barn?

Har du et gamerbarn, der gerne vil til Gamebox Festival? Så er der forskellige muligheder for, hvordan du som forælder kan være med. Dit barn kan kun deltage til LAN alene såfremt, det kan tage vare på sig selv. Der er ingen aldersgrænse til LAN eller Gamebox Festival. Det er op til forældrene selv at vurdere, hvornår barnet er gammelt nok.

Kun festivalområdet

Køb en 1-dagsbillet eller en 3-dagsbillet til jer hver. Så kan I gå på opdagelse til eventet sammen i den almindelige åbningstid. 

Barnet er til LAN. Du er kun i festivalområdet.

Køb en 1-dagsbillet eller 3-dagsbillet til dig selv og en LAN-billet til dit barn. Så kan I gå på opdagelse til eventet sammen i den almindelige åbningstid. Dette fordrer, at barnet kan tage var på sig selv, når det skal være alene i LAN-området.

Barnet er til LAN. Du vil med til LAN uden computer.

Som forælder til at barn i LAN-området, har du mulighed for at købe en særlig forældrebillet afhængig af, om du gerne vil være der hele festivalen igennem eller blot en enkelt dag.

  • 1-dagsbillet LAN FORÆLDER
    Billetten giver adgang til 1 valgfri dag. Med denne billet følger adgang til LAN-området, så du kan blive hos dit barn, efter festivalområdet er lukket.
  • LAN FORÆLDER/TRÆNER
    Billet til trænere og forældre til børn i LAN. Armbånd påsættes i indgangen og giver adgang til Gamebox Festival og LAN-området hele festivalen + en plads i sovehallen. Denne billet giver IKKE en plads til LAN, hvor der kan medbringes computer.

Find begge billetter i det almindelige billetsystem her

Oplev stemningen på
Gamebox Festival

Se glimt fra de mange aktiviteter på festivalen og de fede shows på Jyske Bank Main Stage.

Er du i tvivl om noget?

Fandt du ikke den info du skulle bruge, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med alle spørgsmål - store som små.

Kontakt os

Hold dig opdateret

Få besked om billetsalgsstart. Modtag sneak peaks på, hvad du kan opleve på næste Gamebox Festival.

Følg med

keyboard_arrow_up