PRAKTISK INFO TIL LAN-DELTAGERE

  VED ANKOMST TIL MCH MESSECENTER HERNING

  Kør via Vardevej til Port 3 og LAN-hallerne (Hal J-K), hvor der er mulighed for aflæsning. Der er gratis parkering på P3. SE KORT HER. 

  BILLET/ARMBÅND 

  Husk at printe din billet eller hav den klar på telefonen. Billetten skal vises og scannes ved ankomst. Din LAN-bordplads er angivet på billetten. Ved ankomst får du udleveret et armbånd. Du bedes bære dit armbånd under hele festivalen, da denne giver dig adgang til LAN-og soveområdet. Armbåndet er personligt og må ikke videregives til andre. LAN-området er afspærret. Dagsgæster på Gamebox Festival har derfor ikke adgang mellem bordene, men de har mulighed for at komme ind i hallen og opleve stemningen i LAN-området.

  PLADSER

  Ved din plads ligger der et LAN-kabel klar, og der står en stol. Du er velkommen til at medbringe din egen stol. Pladsen er 120x80 cm.

  TILMELDING TIL TURNERINGER

  I samarbejde med NetParty Herning gennemføres turneringer i de største spil, som du kan deltage i sammen med dine venner og dit hold.

  Der er også mulighed for at deltage i soloturneringer. Deltag bl.a. i kvalifikationen til Gamebox Invitational om fredagen og i Gamebox Open om lørdagen.
  Tilmelding følger!

  SOVEPLADSER OG BADEFACILITETER

  Sovepladserne befinder sig i Hal H. Pladserne fordeles ved ankomst. Der er betongulv i hallerne, så husk et liggeunderlag eller lignende. Hallerne er opvarmet, og der vil være natbelysning i nattetimerne. Der er adgang til gratis badefaciliteter/-omklædningsrum i forbindelse med sovepladserne.

  MAD OG DRIKKE - SPECIALTILBUD TIL LAN-DELTAGERE

  Morgenbuffet lørdag: 07.00-11.00
  Aftensmad lørdag: 17.30-19.30
  Morgenbuffet søndag: 07.00-11.00

  Morgenmad: Kaffe/te, rundstykke, franskbrød, rugbrød, yoghurt, müesli, mælk, juice, ost, pålæg, marmelade & smør. Søndag: + scrambled æg og bacon

  Aftensmad: Varmt måltid incl. passende grønt/salat

  Pris for 2x morgenmad og aftensmad lørdag inklusive saftevand og isvand er kr. 200,- pr. person – og købes på forhånd.

  Maden findes i Corner Bistro.

  Forplejning bestilles i forbindelse med køb af billet til LAN

  SPISE-OG HANDLEMULIGHEDER


  Døgnbemandet kiosk hvor der kan købes slik, chips, sodavand og snacks.
  Madboder i Hal M, F og L i Gamebox Festivals officielle åbningstid (også adgang for dagsgæster på festivalen).

  ADGANG TIL GAMEBOX FESTIVAL

  Alle LAN-deltagere har gratis adgang til en verden af gaming fordelt på mere end 30.000 m2. Oplev store turneringer på Main Stage, mød de største streamere, dyst mod en pro-gamer og meget mere.

   keyboard_arrow_up