PRAKTISK INFO TIL LAN-DELTAGERE

  VED ANKOMST TIL MCH MESSECENTER HERNING

  Kør via Vardevej til Port 3 og LAN-hallerne (Hal J-K), hvor der er mulighed for aflæsning. Der er gratis parkering på P3. SE KORT HER.

  Der er adgang til LAN-hallerne fra fredag kl. 15.00.

    Billet / armbånd

    Husk at printe din billet eller hav den klar på telefonen. Billetten skal vises og scannes ved ankomst. Din LAN-bordplads er angivet på billetten. Ved ankomst får du udleveret et armbånd. Du bedes bære dit armbånd under hele festivalen, da denne giver dig adgang til LAN-området og soveområdet.

    LAN-området er afspærret. Dagsgæster på Gamebox Festival har derfor ikke adgang mellem bordene, men de har mulighed for at komme ind i hallen og opleve stemningen i LAN-området.


    Pladser

    Ved din plads ligger der et LAN-kabel klar, og der står en stol. Du er velkommen til at medbringe din egen stol. Pladsen er 120x80 cm.

     

    Sovepladser og badefaciliteter

    Sovepladserne befinder sig i Hal E. Pladserne fordeles ved ankomst. Der er betongulv i hallerne, husk liggeunderlagen eller lignende. Hallerne er opvarmet, og der vil være natbelysning i nattetimerne. Der er adgang til gratis badefaciliteter/-omklædningsrum i forbindelse med sovepladserne.

     

    Spise- og handlemuligheder

    Døgnbemandet kiosk i Hal J3, hvor der kan købes mad, slik, chips, sodavand og snacks.
    Spisesteder i Gamebox Festivals officielle åbningstid er fordelt i de forskellige haller (også adgang for dagsgæster på festivallen).

     keyboard_arrow_up