Astralis

  Med 4 verdensmesterskaber (majors), 24 titler i de største turneringer, og rekordlænge på verdensranglistens førsteplads, er Astralis det mest succesfulde hold i Counter-Strike-historien. Nu har du en unik mulighed for at møde spillerne fra alle Astralis' Counter-Strike hold, når de til maj gæster Gamebox Festival.

  Foruden verdensstjernerne fra herreholdet kommer alle spillerne nemlig fra både Astralis’ kvinde- og talenthold nemlig forbi Gamebox, hvor de vil deltage i turneringen og være til stede hele weekenden. Astralis Talent skal endda forsvare deres titel som vindere af Gamebox Invitational i 2022.

  Dyst mod Astralis’ kvindehold i Gamebox Open

  For dem, der ønsker at prøve kræfter med nogle af Astralis-spillerne, vil Gamebox Open-turneringen være en perfekt mulighed, når Astralis’ internationale kvindehold igen stiller op med nogle af de bedste kvindelige spillere i verden.

  Den fedeste underholdning på scenen

  Gamebox Festival byder på igen i år på masser af underholdning for både gamere og ikke-gamere.

  For første gang nogensinde til Gamebox har du mulighed for at opleve Q&A med spillere som dev1ce, gla1ve, Aurora, BlameF, Buzz og Xyp9x. Derudover kan du også opleve den fedeste underholdning, når Astralis både lørdag og søndag holder kæmpe gameshow med fede præmier.

  Hele weekenden kan du ligeledes deltage i fede konkurrencer, udfordringer og vinde fede præmier ved Astralis-standen, hvor du bl.a. kan teste dine færdigheder i Counter-Strike, i reaktionstesten og en masse andre sjove aktiviteter.

  Astralis går all in med deltagelsen i år, så sørg for at få din billet og oplev Astralis' Counter-strike hold live og mange andre spændende begivenheder på festivalen.

   keyboard_arrow_up