Nyheder

ELGIGANTEN ER STOLT MAIN PARTNER PÅ GAMEBOX FESTIVAL FOR TREDJE ÅR I TRÆK

arrow_backTil oversigten

23. november 2023

Vi er glade for at annoncere, at Elgiganten igen er med som Main Partner på Gamebox Festival 2024. Elgiganten har været med til Gamebox Festival siden starten, og har blandt andet imponeret med en helt spektakulær opbygning af deres butik og den vildeste GIVEAWAY på Main Stage.

Den populære elektronikgigant vender tilbage i 2024 for at fejre gamingkulturen og skabe uforglemmelige oplevelser for alle deltagerne.

Casper Mortensen fra Elgiganten har været med alle år på Gamebox Festival og udtaler:
"Vi er stolte over vores fortsatte partnerskab med Gamebox Festival. Gamebox er Danmarks største og bedste gamingevent. Siden første dialog har MCH A/S haft en langsigtet og ambitiøs tilgang, samtidig med vi fra start så et perfekt match i vores fælles ønske om at skabe nogle fantastiske rammer for gamere i hele landet.
Gamebox Festival 2024 er en vigtig begivenhed i vores kalender, og vi ser frem til at arbejde sammen med MCH for at give gamerne endnu flere uforglemmelige øjeblikke."

Med Elgiganten som Main Partner kan deltagerne til Gamebox Festival se frem til endnu mere action og spænding. Det gælder, uanset om du er en hardcore gamer eller blot nysgerrig på den seneste teknologi.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen og vær klar til en weekend fyldt med gaming ekstravaganza, når Elgiganten og Gamebox Festival går sammen igen for at skabe magi 19.-21. april 2024!

keyboard_arrow_up