Nyheder

REKORDHURTIG START: ALLEREDE 1000 SOLGTE LAN-BILLETTER

arrow_backTil oversigten

27. november 2023

På kun 24 dage har Gamebox Festival LAN rundet et skarpt hjørne. 1000 solgte LAN-billetter. Gamebox Festival 2023 samlede 1500 gamere til nonstop gaming. Det bliver spændende at se, hvor mange deltagere 2024-udgaven ender med at tiltrække. MCH Messecenter Herning har rigeligt med plads, og der vil sagtens kunne udvides til flere haller.

Gamebox Festival 2024 har gode partnere med om bord igen, som også har været med til at skubbe billetsalget i denne yderst positive retning. Teamet bag Gamebox Festival er begejstrede over den massive støtte og det store engagement fra gamingfællesskabet.

”Vi er overvældede af den hurtige respons. At have 1000 billetter solgt allerede viser, at interessen for Gamebox Festival LAN bare vokser år efter år,” udtaler LAN-ansvarlig Anders With Thybo.

Med 1000 solgte LAN-billetter tegner det til at blive et endnu mere pulserende og livligt event. Gaming-fans, det er tid til at sikre jer jeres plads og være en del af denne episke fest. Husk, sidste dag med Early Bird rabat på LAN-billetten er 8. januar 2024.

Flere artikler fra x

keyboard_arrow_up