Nyheder

MØD MAIN PARTNER ITM8 PÅ GAMEBOX FESTIVAL

arrow_backTil oversigten

21. marts 2024

Gamebox Festival er stolt af at annoncere, at itm8, tidligere kendt som IT Relation, endnu engang er Main Partner for årets festival. Itm8 er en global IT-virksomhed og en af landets førende leverandører af IT-løsninger og -services, og de har en imponerende track record inden for teknologi. De har fokusområderne: Cloud Services, Digital Transformation, Application Services og ikke mindst Cyber Security. Itm8s mål og ambition er at skabe værdi gennem IT sammen med deres kunder.

Til den kommende Gamebox Festival har itm8 skruet op for engagementet i forhold til sidste år, hvor de vil lave en masse ”lilla larm” og aktivering. De kommer til at have en stor stand i Hal M, hvor flere itm8 medarbejdere vil sørge for at skabe fed stemning weekenden over.
På deres stand vil der være et LAN-party, hvor gæsterne på festivalen har mulighed for at dyste i Counter-Strike mod it-professionelle fra itm8. De får bl.a. lavet deres helt egen Counter-Strike itm8-bane i deres eget univers.
Føler man sig heldig, kan man også prøve deres lykkehjul, hvor der vil være en masse fede præmier at vinde.

Gamebox Festival finder sted 19.-21. april i MCH Messecenter Herning, og billetsalget er allerede i gang. Så sæt kryds i kalenderen og vær klar til en weekend fyldt med gaming, teknologi og spænding med itm8 og Gamebox Festival.

keyboard_arrow_up