Nyheder

PARTNERE PÅ GAMEBOX FESTIVAL ER NOMINERET TIL SPOT:ON ACTIVATION AWARD

arrow_backTil oversigten

18. oktober 2023

Awardshowet hylder de bedste sponsorships og brandaktiveringer på tværs af oplevelsesindustrien. MCH og Gamebox Festival er blevet nomineret til SPOT:ON Activation Awardshow i kategorien ”Gaming & eSport”.

Gamebox Festival er nomineret med tre cases:

𝗝𝘆𝘀𝗸𝗲 𝗕𝗮𝗻𝗸 𝗫 𝗚𝗮𝗺𝗲𝗯𝗼𝘅 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹
I samarbejde med Jyske Bank har vi på Gamebox Festival sat fokus på at skabe et positivt miljø omkring esport og gaming, hvor alle kan være med. Samtidig har samarbejdet også haft til formål at sætte fokus på spilafhængighed og økonomiske uvaner i gaming. Dette er bl.a. aktiveret via et expo-område på festivalen, hovedsponsorat på Main Stage, paneldebatten “Penge i Gaming” og en showmatch med nogle af de bedste kvindelige Counter-Strike-spillere.

𝗘𝗹𝗴𝗶𝗴𝗮𝗻𝘁𝗲𝗻 𝗫 𝗚𝗮𝗺𝗲𝗯𝗼𝘅 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹
Målsætningen med samarbejdet med Elgiganten A/S var at skabe øget synlighed for brandet i målgruppen. Som Main Partner på Gamebox Festival har Elgiganten fået stor opmærksomhed med deres 800 kvm store butik i festivalområdet med LED-indgang, to kæmpe GIVEAWAY shows på Main Stage, sponsorater af LAN- og cosplay-områder og ikke mindst værtskabet ved den store branchefest i forbindelse med festivalen.

𝗝𝗼𝗯 𝗶 𝗧𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁 𝗫 𝗚𝗮𝗺𝗲𝗯𝗼𝘅 𝗙𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹
Samarbejdet med Job i Transport har haft fokus på at forbedre godtransportbranchens image og tiltrække flere til branchen, hvor de var særligt interesserede i at komme i kontakt med 13-25-årige, der er en stor besøgsgruppe på Gamebox Festival. Dette blev aktiveret via en stand sammen med Sørby Esport med en lastbil som trækplaster, og hvor de besøgende kunne prøve truck simulatorspil.

keyboard_arrow_up