Nyheder

OPLEV MORTEN MÜNSTER LIVE PÅ MAIN STAGE

arrow_backTil oversigten

31. januar 2024

Søndag den 21. april går Morten Münster på scenen til Gamebox Festival. Her vil han afholde sin første LIVE byggekonkurrence i Minecraft nogensinde.

I showet vil Morten Münster dyste mod andre Minecraft-byggere – heriblandt Starvy - om at skabe de mest kreative byg inden for en fastsat tidsramme. Og du kan være med til at bestemme, hvad der skal bygges. Det er nemlig op til publikum. Det er også publikum, som afgør, hvem der i sidste ende løber med sejren i byggekonkurrencen. Så glæd dig til at opleve en masse forskellige både sjove, grimme og interessante byg. Få et godt grin og bliv inspireret til at bygge dine egne Minecraft-kreationer.

Efter live showet er der mulighed for at komme helt tæt på Morten Münster til Meet ’N’ Greet, hvor du kan få taget et billede.

Morten Münster er selverklæret “giga noob” til Minecraft. På trods af det, har han alligevel tiltrukket 120.000 abonnenter ovre på sin gamingkanal på YouTube: @MortenGaming, som kører separat fra hans hovedkanal på YouTube: @MortenMünster.

Program for Main Stage kommer snart.

keyboard_arrow_up