Nyheder

JOB I TRANSPORT X GAMEBOX FESTIVAL HÆDRET MED SPOT:ON ACTIVATION AWARD

arrow_backTil oversigten

13. november 2023

Fredag 10. november blev dette års vindere af SPOT:ON Activation Award hyldet og kåret. SPOT:ON Activation Award hylder de bedste sponsorships og brandaktiveringer på tværs af hele den danske oplevelsesindustri. Ambitionen bag awarden er at præsentere de bedste cases for branchen til inspiration, og så man kan udfordre og lære af hinanden.

Gamebox Festival var med i dette fine selskab i form af nomineringer sammen med tre forskellige partnere: Elgiganten, Job i Transport samt Jyske Bank, i kategorien Gaming & eSport. De to repræsentanter for MCH og Gamebox Festival måtte på scenen hele tre gange denne aften, da de tog både bronze, sølv og guldet med hjem.

Vindercasen blev Job i Transport X Gamebox Festival. I samarbejde med Sørby Esport blev der til Gamebox Festival lavet et aktivitetsområde, hvor man kunne kaste sig ud i et trucksimulatorspil og forestille sig, at man sad på førersædet af den udstillede lastbil.

Juryen udtaler:
” Vinderen i kategorien Gaming og e-sport er et fantastisk eksempel på, hvordan man som virksomhed eller branche kan komme i dialog med sin målgruppe ved at tænke kreativt – og finde de rette samarbejdspartnere. (…)
I juryen mener vi, at den gode målgruppeindsigt og den kreative eksekvering er noget, vi alle kan lære af og at denne case derfor bør blive belønnet.”

keyboard_arrow_up